måndag 28 oktober 2013

God morgon alla.......

Hej ! 
I dag när jag vaknade var jag väldigt trött, men jag vaknade med ett stort smile på läpparna av flera anledningar. 
1. Min kära man fyller ungdom idag, Grattis älskling, man vet aldrig vad som väntar hemma idag. Vad som händer från ni veta i morgon. 
2. Lever på minnen från helgen då våra goda vänner var här. Sitter fortfarande och småfnittra till saker som hände. Man kan säga att helgen gick i maten och dryckens tecken. 


Vi började redan på fredag då T och A kom vi hade en mysig middag och bastu bad i skogen, tro det eller ej men ett dopp i sjön blev det med. Brrrrr ja det var inte varmt men bastun var desto varmare närmare bestämt 68 grader. Jag trodde att hjärnan skulle koka ,men då är det ju tur att det finns dryck som svalkar den. 
På lördag kom B och T för den dagen skulle vi fortsätta i dryckens tecken vi åkte till Göteborgs mässan Mitt kök, som ni ser på bilden i champangebaren hängde vi några gånger. Men provsmakning av allt möjligt ostar, wiskhy, vin, chips, choklad mm. 


Nu är mässan inte bara mat utan också hem och villa mässa med, till min förtjusning så hade Leila en monter där och vi fick även möta the queen of cupcake 


Köpte en bok som hon signerade :-) kan säga att boken vart väldigt uppskattad, A vart sååååååå glad. Jag tror hon står nu och bakar cupcakes :-) 

Efter ett antal timmar så vart vi torra i halsen IGEN, så då bar det av till heaven 23 där vi intog lite dryck innan middagen 


Ja som ni ser fanns det ett tema :-) fantastisk roligt hade vi så roligt så att vi bestämde att detta skulle bli en tradition.
Ja nu hände det lite mer skall även visa helgens shopping men det kommer lite senare i veckan. Nu skall jag väcka hundarna för en promenad och sedan är det planering födelsedags kalas, till min kära man. Han har ingen anning vad som kommer att hända, kuuuuuul ! 
Men först skall jag se till att han kommer hem innan den beryktade stormen drar in. 

Ta god hand om er nu så syns vi snart igen. 
Kraaaaaaaaam 









1 kommentar:

  1. Här ler vi oxå :-))) Tack igen för en superlyckad helg och början på en ny tradition .
    Hälsa Mattias på f-dagen från oss som åtminstone vet vad som är i paketet .
    Kraaaaaaaaam

    SvaraRadera

Tack för din söta kommentar den värmer så gott !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails